اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

مراسم تحلیف رئیس‌جمهور با حضور نمایندگان ۸۶ کشور برگزار می‌شود

رئیس ستاد برگزاری مراسم تحلیف، گفت: امروز مراسم تحلیف چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری در صحن علنی مجلس با حضور نمایندگانی از 86 کشور متشکل از 104 هیئت و سازمان‌ بین‌المللی برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 30
کد خبر: ۲۵۲۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس انجام مراسم تنفیذ حکم ریاست‌جمهوری توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی، رئیس‌جمهور در ادامه باید در مجلس شورای اسلامی حضور پیدا کرده و طبق اصل ۱۲۱ قانون اساسی در پیشگاه کلام‌الله مجید و در حضور نمایندگان مردم، اعضای شورای نگهبان و رئیس قوه قضائیه سوگند یاد کند.


علیرضا شریفی معاون اجرایی مجلس شورای اسلامی و رئیس ستاد برگزاری مراسم تحلیف امروز در گفت‌وگویی تلویزیونی، اظهار کرد: امروز مراسم تحلیف چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری در صحن علنی مجلس با حضور نمایندگانی از 86 کشور متشکل از 104 هیئت و سازمان‌ بین‌المللی برگزار می‌شود.


وی افزود: در این مراسم میهمانان داخلی و نمایندگان مردم ایران در مجلس شورای اسلامی نیز حضور خواهند داشت.


رئیس ستاد برگزاری مراسم تحلیف اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل صادره از سوی محمدباقر قالیباف ریاست مجلس شورای اسلامی، ستاد تحلیف چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری تشکیل شد به‌گونه‌ای که کمیته‌های مختلفی را شامل می‌شد.


شریفی، عنوان کرد: دستگاه‌های بیرونی نیز در خصوص برگزاری مراسم تحلیف زحمات بسیاری را کشیدند و همکاری و همیاری بسیاری را داشتند و به نحوی می‌توان گفت که برگزاری این مراسم ماحصل زحمات خیلی از بخش‌های اجرایی کشورمان است.


رئیس ستاد برگزاری مراسم تحلیف در پایان، گفت: مراسم تحلیف چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری عصر امروز و با حضور میهمانان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد. همچنین با توجه به محدودیتی که در فضا داشتیم از میهمانان داخلی کمتر برای این مراسم دعوت شدند که در اینجا از آنان پوزش می‌طلبم. / فارس

ارسال نظر